Perfitoni nga “Oferta Speciale“ duke blere biletat tuaja nga sot deri ne daten 12 Shkurt 2015.Ofertat jane te vlefshme duke blere bileten minimumi 7 dite ose me shume dite para nisjes, ditet e qendrimit jo me shume se 21 dite dhe jo me pak se 3 dite gjate javes ose e perfshire minimumi nje fundjave.Data e fundit e udhetimit duhet te jete 31 Mars 2015.
Ne cmim perfshihen bagazhet , 20 kg ne stive dhe 7 kg ne dore.
Vajtje – Ardhje
Roma €130
Milano €130

 

Torino €130
Pisa €130

 

Bologna €130

 

Venecia €130

 

Bari €130

 

Genova €130

 

Paris €190

 

Amsterdam €190

 

Bruksel €189
Frankfurt €199

 

Viene €189
Berlin €199

 

Duseldorf €199

 

Malaga €209

 

Barcelona €209

 

Madrid €229

 

Valencia €239

 

Casablanca €340

 

Warsaw €239
Prage €189

 

New York €520
Cairo €269

 

Copenhagen €199

 

Toulouse €243

 

Catania €230

 

Palermo €229

 

Londer €249

 

 

*Kujdes jo cdo date eshte e vlefshmeKeto oferta jane te parimbursueshme dhe nuk lejojne ndryshim date.
Per te perfituar nga oferta kontaktoni me:Coral Travel – Rruga “Sulejman Delvina”, Tirane. Tel: 0692051491; 0672017800; 042208007