Mabe Plastik
Sipermarrja me e mire per ndertimin e tendave
te te gjitha llojeve. Por edhe me shume…
Foto kryesore
Disa nga produktet tona
Mushama kamioni
Tenda, mushama, logo, etj
Tenda kalceto
Mushama, konstruks,, tapete
Tenda vele
Larmi llojesh dhe materialesh
Tenda te mbyllura
Dimensione te ndryshme
Mushama vetshkarkuesi
Tenda me hapje-mbyllje
Garazh
Praktike dhe ekonomike
Shikoni te gjithe gamen e produkteve tona
NDERTOJME FORT QE TE JETOJE GJATE!Mabe Plastik eshte sipermarrja me nje eksperience shumevjecare ne ndertimin e tendave te diellit, te kamioneve, te kalcetove , shitjes me shumice te mushamase PVC dhe ndertimin e konstruksioneve metalike per kamione, kalceto etj.Firma Mabe Plastik e shenjon fillimin e aktivitetit te saj qe ne vitin 1993 ne qytetin e Patosit. Me kalimin e viteve u fuqizua fale mbeshtetjes se klienteve dhe cilesise se sherbimit duke zhvendosur aktivitetin ne Durres. Gjate gjithe ketyre viteve korrektesia dhe cilesia beri qe firma te shtrije aktivitetin e saj ne gjithe territorin shqiptar. Sot per sot, te gjitha produktet e kesaj firme, sic mund ti shihni dhe me poshte, gjenden kudo neper Shqiperi. Stafi I saj I kualifikuar ju garanton besueshmeri dhe cilesi
Mabe Plastik – Adresa: Autostrada Durres-Tirane, km 5; Mobil: +355 692045450www.mabeplastik.com | [email protected] | Facebook
Harta e vendndodhjes
Unsubscribe