Gezojini miqte dhe te afermit tuaj,
me nje shporte dhurate te vecante!

Tani edhe me e lehte,
porositni online ose me telefon
shporte me ushqime me vlere
nga 2.500 leke deri 8.000 leke
(~ 15 eur – 55 eur)
ose te kompozuara sipas deshires,
ose dhe dhurata te tjera si set Loreal ose vere dhe pije alkolike me gota etj…
dhe ne i dorezojme ato
ne adresen e kerkuar!

Nje shporte me ushqime
i gezon te gjithe!

Pagesa kesh, me banke ose online.
Nga cdo vend i botes!

Image
Image
ipazar.com.al
Adresa: Rruga e liqenit tё thatё, 100m nga Kopshti Zoologjik.
Tel. 069 92 92 229 | 069 92 92 299 | Email: [email protected]