“DSA” Sh.p.k ofron reklamim dixhital në ekrane 46”, të instaluara në ambjente shumë të frekuentuara dhe me vizibilitet të lartë, si Bar-e, Club-e & Universitete.
Secili ekran operon dhe transmeton reklama mbi 15 orë në ditë, imazhe/video me një cilësi shumë të lartë.
Image
Digital Signage Advertising shpk
Rr. Abdyl Frasheri, Pall 3/3, Sheshi Willson, Tirane
Tel: 068 40 69 993 | 067 20 64 356