Festat e fundvitit festohen me ofertat e Cosmos Tours!

Splendid Hotel – Budva, Mali I Zi 109 €
.
109 Eur / Personi ne dhome dyshe
24 – 26 Dhjetor

Dubrovnik – Kroaci 99 €
.
99 Eur / Personi ne dhome dyshe
24 – 26 Dhjetor

Selanik 5* – Greqi 159 €
.
159 Eur / Personi ne dhome dyshe
24-26 Dhjetor
Program kulturor i gjere me guide dhe darka e krishtlindjeve e perfshire
Bianca Resort 5* – Kolashine, Mali I Zi 487 €
.
487 Eur / Personi ne dhome dyshe
30 Dhjetor – 02 Janar
ose
31 Dhjetor – 03 Janar

Stamboll – Turqi 499 €
.
499 Eur / Personi ne dhome dyshe
30 Dhjetor – 02 Janar
Budapest – Viene 749 €
.
749 Eur / Personi ne dhome dyshe
30 Dhjetor – 03 Janar

Oferta te tjera:

– Radisson Blu Dubrovnik 5* 299 Eur (Viti I Ri), Antalya, Sharm El Sheikh, Bansko dhe te tjere…

– Paketa individuale ne cdo qytet te europes dhe ne cdo plazh egzotik.

Vizitoni faqen tone www.cosmos.al per ofertat e fundit ku mund te beni dhe kerkesat tuaja specifike.

.
Na shkruani
Lutemi na shkruani permes emailit ne adresen tone [email protected]
.
Na telefononi
Ne dispozicionin tuaj jane numrat e meposhtem:
042228353 0672084333
.
Adresa
Rruga e Durresit

(perballe ambasades se Vatikanit), Tirane