“DSA” Sh.p.k ofron reklamim dixhital në ekrane 46” full HD, të instaluara në ambjente shumë të frekuentuara dhe me vizibilitet të lartë, si Bar-e, Club-e & Universitete.

Secili ekran operon dhe transmeton reklama mbi 15 orë në ditë duke shfaqur imazhe dhe video me një cilësi shumë të lartë.

* Ky email permban edhe foto. Shikojeni ne Browser.

DSA-Oferta


Digital Signage Advertising shpk

Rr. Abdyl Frasheri, Pall 3/3, Sheshi Willson, Tirane
Mob: +355 (0) 68 40 69 993
www.dsa.al