Lejoni shfaqjen e imazheve që të lexoni të plotë ofertën nga Magnet.al!

APARTAMENT 1+1 / SIPËRFAQE 93.8 M2 / VLERA 65,000 EURO!

 
Lejoni shfaqjen e imazheve që të lexoni të plotë ofertën nga Magnet.al!

Apartamenti 1+1 ndodhet në rezidencën e banimit Magnet, në objektin shënjë të kompleksit.
Me orientimin e favorshëm nga jugu, ai është i mbushur me dritë e ngrohtësi.

gjitha ambientet janë të ndriçuar dhe ventiluar në mënyrë natyrale.
Apartamenti ofron të gjitha mundësitë e një jetese komode dhe të
shëndetshme.
KUJDES
OFERTA ËSHTË E VLEFSHME DERI MË
6 SHTATOR 2014
PËR TA PËRFITUAR KONTAKTONI NË:
A RR FROSINA PLAKU 40 AL-1023, TIRANË
C +355 68 20 29 807
T +355 4 2225338
E [email protected]

VENDNDODHJA


 


Na ndiqni në fanpage Rezidenca Libeskind – Magnet.al në Facebook.