Delimano Albania Telefono dhe porosit: 04 451 44 21
Tenxhere Tiganë Aksesorë kuzhine Pajisje Elektrike Recetat Ofertat Speciale
Grirëse Smoothie Maker
VITAMINAT NË GOTË
Pije të shëndetshme, mualebi, koktejle të ftohta gjatë mbremjes në pak sekonda.
Ruan vitaminat, vlerat ushqyese, fibrat dhe antioksidantët për të ruajtur sistemin imunitar
Motorri eficient dhe i trupëzuar me thika prej çeliku kryen grirje perfekte.
I lehtë për tu përdorur dhe pastruar
Oferta speciale: 3.490 Lekë!
Kliko për më shumë info >>
-30% Club5*
Smoothie Maker
Pregatisni muhalebi të shijshme, koktejle dhe pije të freskëta në pak sekonda.
Pajisja
Smoothie do ju ndihmojë të grini dhe përzieni frutat, perimet, akullin
dhe ingredientët e tjerë për pije të shijshme vetëm me një lëvizje.
Pregatisni:
Lëngje të shijshme për të gjithë familjen
Koktejle dhe pije të freskëta
Kremra të ndryshme me fruta & perime
Kos të ngrirë ose akullore në pak sekonda.
Është
perfekte për njerëzit e zënë me punë dhe familjet me fëmijë. Ju do të
siguroni që të gjithë anëtarët e familjes të konsumojnë 5 racione
frutash dhe perimesh në ditë.
Lexo më shumë >>
Lengje te fresketa
Kur udhetoni
Zgjidhja kur ju udhëtoni
Gota
mund të përdoret dhe kur udhëtoni sepse ajo nuk pikon falë kapakut me
tapë sigurie! Pregatisni pije të shëndetshme në mëngjes dhe merrini me
vete kur udhëtoni dhe kurseni kohën tuaj të çmuar.
Lexo më shumë >>
Pregatisni lëngje të shijshme, koktejle dhe akullore në pak sekonda.
Delimano
Delimano
Delimano
Delimano
1. Mbushni gotën me frutat, perimet dhe lëngjet tuaja të preferuara.
2. Zëvëndësoni kapkaun e gotës, me thikën e mprehtë me 4 tehe dhe sigurohuni që të jetë e mbyllur mirë.
3. Vendosni gotën në drejtimin e shigjetës mbi pjesën bazë dhe më pas rrotulloni gotën që të bllokohet.
4. Shtypni butonin (Pulse) paisja do të fillojë punë dhe drita do të ndizet. Kur përzijerja të jetë gati fikni paisjen.
Delimano
Delimano
Delimano
5. Kur përzierja është gati, fikni paisjen dhe rrotulloni gotën në anë të kundërt për ta hequr nga bazamenti i saj.
6. Zëvëndësoni thikën me kapakun anti derdhje dhe mund të shkoni ku të dëshironi me gotën që nuk derdhet!
Kliko për më shumë info >>
Ofertë speciale: 3.490 Lekë
Sasitë janë të limituara
Facebook
Twitter
YouTube
Ky
e-mail është dërguar në emër të Studio Moderna Albania sh.p.k, Rr: Sami
Frashëri, Përballë Drejtorisë Rajonale të Policisë, Kulla ‘METROPOL’
Kati 1, Tirane, Albania. Numri i telefonit: 04 451 44 36; e-mail:
[email protected]