Albaniaexplorer
Pushime ne Budva
IBEROSTAR BELLEVUE 4*
(Budva/Montenegro)
27 Gusht-1Shtator
Sherbim All Inclusive
Transporti Tirane-Budva-Tirane
Cmimi 420 euro p/p
Pushime ne Budva
SLOVENSKA PLAZA 3*
(Budva/Montenegro)
Shtator 2014
Qendrim 3 nete,sherbim All Incluzive
Transporti Tirane-Budva-Tirane
Cmimi 275 euro per person
Pushime ne Stamboll
MERCIA HOTEL& RESORT 4*
(Stamboll/Turqi)
5 Nete, 19-20-21-22-23 Gusht 
Mengjes dhe darke
Fluturim vajtje+ardhje Tirane-Stamboll
Cmimi 410 europ/p
Pushime ne Dubrovnik
Hotel Adriatic 3*
(Dubrovnik/Kroaci)
3 Nete, 27-28-29 Gusht 
Mengjes dhe darke
Transporti i Garantuar
Cmimi 290 euro p/p
Pushime ne Korfuz
COSTA BLUE 5*
(Korfuz/Greqi)
5 Nete, 2-3-4-5-6-7 Shtator
Sherbimi Half Board
Cmimi 250 euro p/p
Albania Explorer Travel
Bulevardi Bajram Curri, Nr. 108/3, (perballe Gjykates se Rrethit Tirane), Tirane
(T): 042251581 (M): 0682020420 Skype: AlbaniaExplorer www.BookinAE.com