Emaili ju shfaqet me probleme?
Shikojeni ne shfletuesin tuaj web.


Apartamente me 770 euro/m2 – Oferta e vlefshme deri më 31 Gusht 2014!

Lejoni shfaqjen e imazheve per ta pare te plote oferten tone promocionale. www.magnet.al

MAGNET – REZIDENCA LIBESKIND!

“Ky projekt është konceptuar si një shenjë për qytetin e
Tiranës. Ai flet për rritjen e jetës së përditshme drejt lirive dhe
horizonteve të hapura të një demokracie në zhvillim. Projekti kalon
përtej banimit tradicional duke dhënë dritë, hapsirë dhe individualitet
për banorët e tij. Forma e ndërtesës është frymëzuar nga Shqiponja në
fluturim drejt demokracive Perëndimore. Është një model i cili do të
hedhë dritë si nje far ndriçues drejt një të ardhme të re dhe të
shkëlqyer për Shqipërine”.
“DANIEL LIBESKIND”APARTAMENT 1+1
Apartamenti ka një dhomë gjumi, një dhomë dite ku është I
integruar aneksi I gatimit, që ka dalje në ballkon, dhe një tualet.
Ambjentet
kanë hapesira optimale dhe kanë ndricim natyral. Apartamenti është
tepër komod dhe I përshtatshëm për një familje të re.
Eksperienca jonë ka bërë që tju ofrojmë një shërbim të rregullt administrimi dhe punime me standart shumë të lartë.VENDNDODHJA


UJË,
DIELL, AJËR – Elementë të natyrës të risjelle në qytet. Një zonë në
zemër të qytetit dhe larg zhurmave të tij, e quajtur “MAGNET”, tenton të
tërheqë çdo gjë rreth vehtes!


STUDIO DANIEL LIBESKIND


Studio
ka disa projekte nën ndërtim, duke përfshire rizhvillimin e të njohurës
Fiera Milano Fairgrounds nga City Life; Kö-Bogen, një kompleks zyrash
dhe dyqanesh në Düsseldorf…


KONTAKT SHPK


Kontakt SHPK – Të ndërtosh është më shumë sesa duket. Kontakt është një
kompani shqiptare zhvillimi dhe inxhinierimi që siguron shërbime të
kualifikuara këshillimi me një njohuri të lartë.EAGLE IN FLIGHT – WWW.MAGNET.ALC: +355 68 20 29 807
E: [email protected]
W: www.magnet.al
Adresa: Frosina Plaku, Rr. 40 AL-1023 Tirana