Si do ju freskojë xheli SmartGel?
Ju ofron një sipërfaqe të freskët
Largon nxehtësinë e trupit
Përmirëson mbështetjen e trupit
Siperfaqe e fresket
Largon nxehtesine
Mbeshtetje optimale
Shtresa Memory është mbushur me SmartGel e cila punon për të freskuar trupin tuaj. Relakson muskujt dhe siguron një gjumë të rehatshëm.
Struktura unike është krijuar për të larguar nxehtësinë nga trupi juaj dhe në të njëjtën kohë ofron një mbrojtje të plotë anti bakteriale dhe ndaj pluhurave.
Memosan Cool ju jep më shumë mbështetje se sa shtresat e tjera. SmartGel nuk ndikohet nga temperaturat dhe ruan gjithmonë nivelin e tij të komfortit..
Kliko këtu për të parë reklamën televizive >
Video
Dëshironi të shikoni videon?
Në këtë video mund të shikoni të gjitha avantazhet e shtresës freskuese Dormeo e cila ka funksione anti bakteriale dhe mbrojtje ndja pluhurit, duke ju siguruar një gjumë të pastër dhe të rehatshëm në dhomën tuaj.
Kliko këtu për të parë reklamën televizive >
Çmimet ulen me rritjen e temperaturave!
Bëni gjumin më të rehatshëm këtë verë me Shtresën Freskuese Memosan dhe jastëkun anatomik.
Me blerjen e shtresës ju mund të zgjidhni 40% Ulje ose jastëkun anatomik DHURATË në vlerë 6.990 Lekë.
Çmimi:
13.990
Lekë
20.980
Lekë
Kliko këtu dhe zbulo ofertën >
Dhuratë Jastëku
Dhurate Jasteku
Ofertat tona i gjeni dhe në Facebook, ku mund të informoheni për të gjitha ofertat. Kliko këtu dhe pëlqeje faqen tonë.
Na KontaktoniNëse keni pyetje në lidhje me ofertën, telefononi numrin tonë:
04 451 44 40 ose shkruani një nje email

TwitterYou Tube
Studio Moderna Albania Shpk, Rr. Sami Frashëri, Kulla Metropol, kati i parë, Tiranë, Shqipëri
Tel: (0) 4 451 44 21, Email: [email protected]