Nëse jeni duke kërkuar për të blerë një apartament, atëhere ju ftojmë të vizitoni Webfaqen e Kompleksit ANA – Vendi Për Të Jetuar.  

Përfitoni nga oferta e limituar deri më datë 25 Gusht 2014!

 

Për
vetëm 89.900 Euro ju mund të blini një apartament 3+1, me dy tualete, i
organizuar në mënyre të tillë që të keni një jetesë shumë komode. Ky
apartament, me orientim lindje-perëndim, ju mundëson një pamje
fantastike dhe ajër e ndricim gjatë gjithë ditës.
Nxitoni! Kjo ofertë aplikohet vetëm në 1 njësi!

Lejoni shfaqjen e imazheve që të lexoni të plotë ofertën AnA!


Na ndiqni në fanpage Rezidenca AnA në Facebook.

 

Na Kontaktoni
AnA, Rr. BUDI, Prane Qytetit Studenti, Tirane
C. + 355 68 90 22 933
Email: [email protected] ;
Web: www.ana.kontakt.al