Globus Travel
Image
Oferte e minutes se fundit!(Per nisjet e dates 30 Korrik)
Side Premium
Ultra All Inclusive
7nete/8dite
619EUR/person (ne dhome dyshe)
Ne cmim perfshihen: Udhetimi me charter, transfertat aeroportuale ne Antalja dhe akomodimi
ne hotel 7nete/8dite “Ultra All Inclusive”.
.Globus Travel: Rruga Mine Peza, Tirane
[email protected]
Tel: (04) 2224592 | 0692078181 | 0672082333