Logo


Serbatore te dimesioneve te medha
Shoqeria “Telcom- Albania shpk” , Tirane eshte dege e shoqerise “Telcom” SPA OSTUNI (Bari- Itali) – lider nderkombetar prej 40 vjetesh ne sektorin e produkteve termoplastike qe eksporton prodhimet e saj ne 36 vende ne te pese kontinentet.
Telcom Albania, po ju ofron serbatoret e dimensioneve te medha “Lombrico”, te cilet jane prodhuar ekskluzivisht per tu vendosur mbi toke dhe nentoke, ato jane krijuar per te permbushur kerkesat e mbledhjes dhe ruajtjes se ujit dhe kimikateve te tilla si:

  • Ruatja e ujit per perdorimin e popullates
  • Magazinimi i ujit per perdorim industrial
  • Krijimi i rezervave per sistemet e mbrojtjes nga zjarri
  • Mbledhja e ujit te shiut
  • Sherbimi ne rezervuaret e ujit dhe sistemeve te trajtimit te ujerave te zeza.

Dimensionet e serbatorit “Lombrico” variojne 10.000 deri 50.000 litra. Serbatoret jane ne ngjyre te zeze ose blu. Jemi prodhuesit e vetem ne Shqiperi per Serbatoret “Lombrico”. Materiali qe perdoret eshte i çertifikuar. Ka karakteristikat me te mira per perdorim ushqimor, rezistent ndaj agjenteve kimik, organik dhe joorgarnik. Seria Lombrico eshte e perbere nga serbatore monolite prej polietileni te projektuar e dimensionuar me ndihmen e analizave F.E.M per te garantuar rezistencen e kerkuar ndaj presionit hidraulik te brendshem, po ashtu edhe atij statik te terrenit.
Per cdo kerkese tuajen mund te kontaktoni me distributorin ekskluziv ne Shqiperi.
Telcom Albania shpk., Rruga nacionale Vore, Fushe Preze.
Kontaktet tona jane ne fund te ketij emaili.


Vazo lulesh VASAR
Shoqeria Telcom, pervec linjes se depozitave te ujit “Aquarius”, ka edhe linjen “Vasar” te vazove te luleve. Ato kane një gamë të larmishme formash dhe ngjyrash të ndryshme. Vazot “VASAR” realizohen me teknologjine Rotazionale, Iniezione dhe në Esplorando. Ato janë produkte të lehta plastike dhe qeramike gjithashtu ato me kalimin e kohes nuk ju ndryshon ngjyra dhe forma nga ndryshimet atmosferike si dielli dhe shiu. Koleksioni i vazove “Vasar” përbëhet nga një gamë e gjerë vazosh plot fantazi e bukuri magjike, për arredimin e jashtëm dhe të brendshëm të ambjenteve të banimit, të bar-restoranteve, të hoteleve dhe rezidencave të ndryshme turistike.
Një seri vazosh “VASAR” janë me ndriçim të brendshëm dhe një seri tjetër ka sistem vet-ujitje. Ato shpalosin një dizenjim elegant, ngjyra dekorative të zgjedhura sipas finesës të shijes italiane.
Per cdo kerkese tuajen mund te kontaktoni me distributorin ekskluziv ne Shqiperi.
Telcom Albania shpk., Rruga nacionale Vore, Fushe Preze.
Kontaktet tona jane ne fund te ketij emaili.

Logo
Telcom Albania shpk., Rruga nacionale Vore, Fushe Preze
telcomalbania.com | [email protected]
Na telefononi: 068 20 23 370 | 067 45 02 051