Image
Turi i madh i Parisit

Bukurite e Kroacise; Mynihu i birres dhe futbollit bavarez; Milano e Duomes, Skales dhe modes; Liqenet dhe freskia e Zvicres, jane ndalesat gjate rruges per te vizituar Parisin.

 
13 dhe 16 Gusht
Dita 1: Tiranë-Zagreb
Dita 2: Zagreb-Salsburg-Mynih
Dita 3:Mynih-Paris
Dita 4: Turi i Madh i Parisit
Dita 5: Disneyland
Dita 6: Paris-Lucerne-Milano
Dita 7: Milano Tirane
359 €
6 Nete,
Hotel me mengjes,
autobuz luksoz,
shoqerues,
tur me guide ne Paris,
transferte ne Disnayland,
Ture panoramike ne 5 qytete te bukura te Europes
image
Kroaci
image
Mynih
image
Milano
image
Zvicer
image
Disneyland
image
Paris
Turet pasardhese
Festoni Bajramin ne Valbone,
vetem 49 € !
Nisja me 27 Korrik
Valbone, Prizren, Gjakove, Ujvarat e Valbones.
Turi i vjeshtës
Paris, Disnayland dhe Festa e birres ne qytetin r Mynihut
2 Tetor
Vende te limituara
389 €
Turi i Danubit
Praga, Viena, Zagrebi, Bratislava, Budapesti, Beogradi.
4 Shtator
50 € me lire se te tjeret.
429 €
379 €
Albes Turist, Rruga Sulejman Delvina, afer Stadiumit Dinamo
www.albesturist.al | [email protected]
Tel: 044805222 | 0696136552 | 0685673689 | 0673239622