sherbim profesional per dizenjimfeatured-image


Nxitur nga nje shpirt sipermarres, magjia jone eshte bere e mundur edhe per qytetin e Tiranes. Ne ofrojme sherbim profesional per dizenjim ne sasi dhe cilesi sipas deshires tuaj.
Tek ne do arrini te pershtasni me shijet tuaja stilin, dekorin, ngjyrat dhe materialin apo dhe ide te vecanta qe mund te konsiderohen te parealizueshme. Home Trend eshte studio dhe showroom e cila permban ne vetvete produktet me te perzgjedhura ne industrine e letrave murale. Ne produktet tona flitet me gjuhen e fundit te teknologjise te cilat ofrojne nje game te gjere te siperfaqeve te letrave dhe materialeve.
Produktet me te fundit reklamohen ne katalogun dhe faqen tone te internetit. Një trashëgimi e projektimit, një histori e shërbimit, vëmendje dhe cilesi në detaje kjo eshte ajo qe ne sjellim prane jush.


divider-660img-285-180-1

Tekstile

Stili dhe risija kombinohen ne cdo gje qe Home Trend realizon. Produktet e kompanise, menaxhimi, sherbimi jane plot stil dhe mjaft novative, duke siguruar keshtu qe Prestigious te vazhdoje te udheheqi menyren e ndertimit, ruajtjes dhe ndikimit ne mobilimin e shtepive tuaja.
 

lexoni me shume


divider-660


Leter Murale

Mbi 1500 veshje murale si per tregun komercial ashtu edhe per ate rezidencial. Njihet per kombinimin e materialeve te vecante dhe efekteve ne dizenjimet e ndryshme qe bejne te vecante cdo koleksion te kompanise tone. Eksperte ne bashkimin e estetikes historike me ate moderne, dizenjues gjejne frymezim ne arkivat e pafund te kompanise qe datojne qe ne 1700.
 

Lexoni me shume


img-285-180-1


divider-660


image radius