Stamboll -Turqi

13 – 16 Shkurt

299 Euro

(Çmimi për person në dhomë dyshe)

Çmimi përfshin:

Bileta e avionit vajtje/ardhje; Akomodimi ne hotel me 4* per 3 nete; Mengjes dhe darka; Transfertat; Turet dhe shetitjet; Guide dhe shoqerues ne shqip; Siguracioni shendetit ne udhetim.Vende të limituara!

FOTO

Dubrovnik – Kroaci

14 – 16 Shkurt

99 Euro

(Çmimi për person në dhomë dyshe)

Çmimi përfshin:

Transporti me autobus komod; Akomodimi me hotel me 4*; Mengjesi dhe darka; Shetitjet si pas programit; Shoqerues shqip; Siguracioni shendetit ne udhetim.

FOTO

Selanik – Greqi

14 – 16 Shkurt

199 Euro

(Çmimi për person në dhomë dyshe)

Çmimi përfshin:

Transporti me autobus komod; Akomodimi me hotel me 4*; Mengjesi dhe darka; Shetitjet si pas programit; Shoqerues shqip; Siguracioni shendetit ne udhetim.

FOTO

Gjithashtu: Venecia, Paris, Dubai, Maldive, Tailandë etj…

Rezervoni pushimet tuaja verore për në:

Antalya – Turqi, Greqi etj.
me zbritje deri ne 35 %!

Çmime biletash me cmimet me te mira ne treg.

Image

Cosmos Tours,

Agjensia Juaj!

Rruga “Durresit” Pallati 102
Tel: 042228353 / 2232701
Cel: 0672084333
E-mail: [email protected]