Eni-za

Kompania Eni & ZA Cel: 0682040710
www.eni-za.com
[email protected]
Kompania “ENI&ZA” fiton çmimin ndërkombetar KUPA e ARTË
(votuar nga 114 shtete)
për
INOVACION NË TEKNOLOGJINË E PRODHIMIT TË MAKINERIVE, LINJAVE DHE FABRIKAVE
Misioni ynë është që të ofrojmë produkte inovative dhe shërbime inxhinierike në lëmin e makinerive dhe pajisjeve për prodhimin e materialeve të ndërtimit, prodhimin dhe montimin e konstruksioneve industriale, montimin në teren të tubacioneve të hidrocentraleve, etj.
Synimi ynë është që të japim zgjidhjen më të mirë inxhinierike, që në përputhje me nevojat e klientëve të ofrojmë gjetje specifike që kombinojnë cilësinë evropiane me çmimet e tregut shqiptar.
Shoqëria Eni & Za ofron projektim dhe prodhim në fushat e mëposhtme:
  • Impjante inertesh lumi dhe mali
  • Fabrika betoni dixhitale
  • Imjante per prodhim kolle-fino-material mbushes
  • Kapanone dhe konstruksione te gjidha llojeve
  • Paisje dhe vagona te gjidha llojeve per miniera
  • Per HEC-et:
  • Montim turbinash
  • Saldim tubacionesh
  • Prodhim dhe montim digash etj.