“DSA” Sh.p.k është kompani reklamimi me një rrjet prej 20 ekranesh reklamues dixhitalë 46” LCD full HD, të instaluara në Tiranë në ambjente shumë të frekuentuara dhe me vizibilitet të lartë, si Bar-e, Club-e dhe Universitete.

Secili ekran transmeton reklama mbi 15 orë në ditë duke shfaqur imazhe dhe video me një cilësi shumë të lartë.

Garantojmë transmetimin e reklamës tuaj të paktën 300 herë në ditë me nje audience ditore rreth 10,000 persona.

Ju Faleminderit!

DSA-Oferta

Digital Signage Advertising shpk
Rr. Abdyl Frasheri, Pall 3/3, Sheshi Willson, Tirane
Mob: +355 (0) 67 20 64 356
www.dsa.al