Ardex Consulting

Instituti Trajnimeve Profesionale Ardex-Consulting shpk,
me nje eksperience 5-vjecare ne organizimin e trajnimeve profesionale.

HAP RREGJISTRIMET E REJA PER MUAJIN JANAR – SHKURT 2013
NE DY PAKETA TRAJNIMI:

PAKETA 1

Trajnim ne kontabilitetin praktik te shoqerive tregtare per biznesin e vogel,te mesem dhe te madh per te sapo diplomuar apo per te gjithe te interesuarit ne kete fushe.

PAKETA 2

Trajnim ne nxjerrjen e Bilancit sipas Standarteve Kombetare Te Kontabilitetit, per grupe te cilet, kane mbaruar trajnimin ne kontabilitetin praktik dhe qe kane eksperience ne kontabilitet, por jo njohuri mbi hartimin leximin dhe konfigurimin e pasqyrave te bilancit te shoqerive Tregtare.

Ne lidhjet e meposhtme mund te shkarkoni programet e trajnimit per te dyja paketat.

paketa_1.docx Paketa_1.doc paketa_2.docx Paketa_2.doc

Ju presim!

Adresa: Rruga ”Murat Toptani”, qendra Eurocol, kati III
Cel: 068 20 07 251