SoftExpres

SoftExpres, duke ju uruar Vitin e Ri 2013!

Duke ju uruar Gezuar Vitin e Ri 2013, SOFTEXPRES vjen prane jush me:

1.PROGRAMIN E SUKSESSHEM : BarExpres

BarExpres Vetem per 149 EUR!

Program per Menaxhimin e Bar-Restoranteve

 lexo me shume…   shiko videon…

2. FAQE INTERNETI ELITARE vetem per 349 EUR (>>per detaje kliko ketu)
3. PROGRAME ME POROSI sipas kerkesave te bizneseve.(>>per detaje kliko ketu)

Gjithashtu bejme Oferten e fundvitit per produktet tona tradicionale:

Hotel Expres
Hotel-Expres 199 EUR dhe Market-Expres 149 EUR!

Oferte e Kufizuar

deri me 31 Dhjetor 2012

Falas: Lidhja e programit
me Kasen Fiskale

Program per Menaxhimin e Hoteleve
>>
lexo me shume…   shiko videon…

Bar Expres

Program per Menaxhimin e Njesive Tregtare

(dyqane, magazina shumice, butique, supermarkete etj)

>> lexo me shume…   shiko videon…

Programe te tjere te gatshem:

Hotel Expres

Sistemi i Menaxhimit te Pikave te Karburantit

(recepsion, bar-restorant, minibar dhome, zyre finance etj)

 lexo me shume…

PharmaExpres

Program per Menaxhimin e Agjencive te Kembimeve Valutore
 lexo me shume…   shiko videon…

PharmaExpres

Program per Menaxhimin e Farmacive dhe Depove Farmaceutike
 lexo me shume…   shiko videon…

ProExpres

Program per Menaxhimin e Njesive te Prodhimit

(shtypshkronja, ndermarrje, fabrika etj)
 lexo me shume…  shiko videon…

Mobile Expres

Mobile Expres – Sistemi Distribucionit dhe i Shitjes ne Distance
(pershtatur me Kompjuter Dore per te bere Shitje dhe Printuar Fatura ne Terren)

 lexo me shume…

Image

SOFTEXPRES ofron gjithashtu :

 

Ju mund te Shkarkoni programet SOFTEXPRES (version prove) duke klikuar ketu
SOFTEXPRES – Zgjidhje te thjeshta per Ceshtje Komplekse

Adresa: Rr Shyqyri Ishmi, Pll. 70 Kati I | Tel:+355 68 20 59507 | Email: [email protected]|

Web: www.softexpres.com
| www.softalb.com