ASTAREA HOTEL 3* – Dubrovnik
249 Euro per Person

VALAMAR LACROMA ose  VALAMAR PRESIDENT 4*+ Dubrovnik
289 Euro per person

Akomodim ne hotel per tre nete
Mengjesi + darka per ditet e qendrimit  dhe darka Gala e Vitit te Ri me muzike live
Perdorimi i pishines se brendshme dhe faclitetve te hotelit
Guide e Dubrovnikut, vizite ne Budva, Kotorr, Cavtat

Turist tax

CAPSIS HOTEL 4*+ Selanik
229 Euro per person

Akomodim ne hotel per tre nete
Mengjesi + darka per ditet e qendrimit  dhe darka Gala e Vitit te Ri me muzike live
Guide e Selanikut, Vizite ne Kastoria
Turist tax, siguracioni I shendetit ne udhetim

DRIM HOTEL 4* / STRUGE
159 Euro per Person

Akomodim ne hotel per tre nete
Mengjesi + darka per ditet e qendrimit  dhe darka Gala e Vitit te Ri me muzike live
Perdorimi i faciliteteve te hotelit, Vizite ne Struge, Oher
Turist tax, siguracioni I shendetit ne udhetim