PARIS – KRISHTLINDJET 23-28 Dhjetor
Program i Plote me ekskursione dhe guide

Fluturim me Alitalia + Hotel 5 nete + Ekskursione + Versaje + Anije ne Sene + Muzeu i Luvrit.
23 Dhjetor
Nisja nga Tirana 12.20 – mberritja ne Paris 17.50
28 Dhjetor
Nisja nga Parisi 18.45 – mberritja ne Tirane 23.40

Akomodimi: Hotel IBIS Porte de Orleans 3*

685 Euro kliko per me shume..>>
PISA – FIRENCE – VERONA 30 Dhjetor – 2 Janar
Program i Plote me ekskursione dhe guide

FIRENZE – PISA – VERONA
3 Nete / 4 Dite (Te Plota)

Fluturim me avion TIRANE – PISA (mberritja ne 09.40 mengjes)
Fluturim me avion VENECIA – TIRANE (nisja ne 20.20)

Akomodimi: Hotel Holiday INN 4* Firence + Hotel Piccolo 3* Verona

550 Euro
kliko per me shume..>>
DUBROVNIK 30 Dhjetor -2 Janar
Program i Plote me ekskursione dhe guide

Hotel Valamar Argosy 3* = 219 Euro/person
Hotel Valamar Lacroma 4* = 289 euro

Shenim: ata qe duan te udhetojne me makinat e tyre (-30euro)

Perfshihen ne cmim

 • 3 nete akomodim ne hotel
 • Mengjeset dhe darkat per ditet e qendrimit
 • Darka Speciale e Vitit te Ri
 • Transporti me autobus komod
 • Ekskursionet e permendura ne program.

Akomodimi: Valamar Argosy, ose Tirena 3* ose Valamar Lacroma 4*

219 Euro kliko per me shume..>>
SLLOVENI-AUSTRI-KROACI 30Dhjetor – 5Janar ose (Avion 31Dhje.- 4 Janar)
Program i Plote me ekskursione dhe guide

Ljubljane – Klagenfurt – Graz – Maribor – Zagreb
6 nete/7 dite. 30 Dhjetor – 5 Janar.

Perfshihen ne cmim

 • Udhetimi vajtje–ardhje 2 Variante ( Avion Tirane-Trieste-Tirane ose Autobuz, shikoni programin e detajuar)
 • 6 nete akomodim sipas itinerarit ne program (Split, Ljubljane, Graz, Zagreb)
 • Mengjeset per te gjitha ditet e qendrimit
 • Vizitat ne qytetete Ljubljane, Klagenfurt, Graz, Maribor, Zagreb
 • Shoqerues dhe asistenca nga agjensia gjate gjithe udhetimit.

Akomodimi: Hotel Park 4* Ljubljane 2 nete.

470 Euro kliko per me shume..>>
FIRENCE 30 Dhjetor – 2 Janar
Program i Plote Avion+Hotel+transferte
Ekskursionet jane shtese.
3 Nete / 4Dite
Fluturim me Avion Tirane-Firence-Tirane+3 Nete akomodim hotel 4* + Transferta Aeroport-Hotel-Aeroport

Perfshihen ne cmim:

 • Fluturimi me avion vajtje-ardhje
 • 3 nete akomodim me mengjes ne hotel 4* ne Firence
 • Transfertat aeroport / hotel/ aeroport

Akomodimi: Hotel Holiday INN 4* Firence

470 Euro kliko per me shume..>>
OFERTA TE TJERA VITI I RI
Viti i ri ne Rome..>> 490 euro
Viti i Ri Rome- Firence..>> 550 euro
Viti i Ri ne Selanik..>> nga 219 euro
Viti i Ri ne Bansko te Bullgarise..>> nga 298 euro
Viti i Ri ne Malin e Zi..>>
nga 90 euro
Krishtlindje ose Viti i ri ne Parga, Salvator Hotel SPA 5*..>> 125 euro
Krishtlindje Rixos Libertas Dubrovnik 5*..>> 37 euro
Viti i ri ne Hotel Belvedere 4*, Oher . >> 148 euro