30 10, 2018

Auto Star Albania: Ftesë e Hapur – Prezantimi i Mercedes-Benz C-Class dhe Sprinter i ri

By |2018-10-30T22:36:45+01:00October 30th, 2018|

Ftesë Auto Star Albania, përfaqësues Zyrtar i Mercedes-Benz në Shqipëri, ka kënaqësinë t’Ju ftojë në eventin “Ditët e Dyerve të Hapura” që zhvillohet në datat [...]

Go to Top