kartolina.jpg

Studio Ligjore TIVARI – 10 Vite Profesionalizëm

Ju uron:

Gëzuar Vitin e Ri 2021!

Studio ligjore “Tivari” është krijuar në vitin 2011 nga juristet Av. Idlir Tivari dhe Av. Elda Hareçari. Studio ligjore ka për qëllim të saj të ofrojë shërbime ligjore, përfaqësim në juridiksione kombëtare dhe ndërkombëtare të të gjitha niveleve, konsulencë fiskale dhe finaciare, nëpërmjet një përkushtimi maksimal dhe profesional.

Zyra Qëndrore

Adresa: Lagja Nr. 2, rruga Sulejman Kadiu, 2001, pranë Gjykatës rrethit Gjyqësor Durrës

Zyra Administrative

Adresa: Lagja 17, rruga Stefan Kaculini, Nr.12, kati I, 2001, Durrës.

Cel: +355 68 40 55 889
Tel&Faks: +35552227085
Email: [email protected] | [email protected]
Web: studioligjore.al | lawfirmalbania.com | studioligjore.info