Shtrese Aloe Vera Orthocell
Shtresë Aloe Vera Orthocell
Shtresa Aloe Vera Orthocell 4 cm është krijuar për të rritur komoditetin e divaneve, kolltukëve ose ndonjë sipërfaqe të parehatshme gjumi. Krijuar me sfungjer me cilësi të lartë Orthocell që do të sigurojë mbështetjen e duhur dhe përmirësoj ajrosjen dhe higjenën.
Shtrese Aloe Vera Orthocell
Materiali i mbulesës është i pasur me Aloe Vera për butësi dhe ndjesi të qetësisë
Shtrese Aloe Vera Orthocell
Bërthama përbëhet nga sfungjeri Orthocell™, i cili ju ofron mbështetjen e duhur dhe zvogëlon pikat e presionit gjatë gjumit
Shtrese Aloe Vera Orthocell
3 zona komforti për kokën & qafën, ijet dhe këmbët
Shtrese Aloe Vera Orthocell
Mundëson qarkullimin e ajrit, për t’ju siguruar ambient gjumi të pastër dhe të thatë
Shtrese Aloe Vera Orthocell
Sistemi AirX në pjesët anësore, për ambient të pastër dhe të freskët
Shtrese Aloe Vera Orthocell
Trajtimi CleanEffect® – kundër baktereve, pluhurit dhe mikrobeve
Shtrese Aloe Vera Orthocell
Mbulesa mund të hiqet dhe të lahet
Shtrese Aloe Vera Orthocell
Hipoalergjenik
Çmimi: 9,990 Lekë
Oferta: 4,990 Lekë
Më shumë >>
Gjumë i rehatshëm
Përmirësoni rehtatinë e sipërfaqes ku flini me shtresën me material Orthocell™ për mbështetje dhe rehati makimale të shpinës, kurse mbluesa e trajtuar me Aloe Vera, do t’ju ofrojë butësi dhe ndjesi qetësuese.
Shtrese Aloe Vera Orthocell