image

Përshëndetje

Këto janë kohe te veshtira dhe cdo Lek i kursyer eshte nje Lek i fituar. Real Deal ka vendosur t’i vije ne ndihme klienteve duke ulur me 50% tarifat e veta deri ne 31 Korrik 2020, me qellim qe te lehtesoje sadopak shitje-blerjen e prones. Nga 3% per shitesin dhe 1% per bleresin, tarifat behen 1.5% dhe 0.5%.

Cfare do te thote kjo per ty dhe si perkthehet ne Leke reale?

Nese shet nje apartament me vlere 70 000 Euro kursimi yt do te jete 1000 Euro.
Nese shet nje apartament me vlere 100 000 Euro kursimi yt do te jete 1500 Euro.
Nese shet nje apartament me vlere 130 000 Euro kursimi yt do te jete 2000 Euro.

Qellimi yne eshte te ndihmojme kedo qe ka per te shitur apo blere nje prone dhe njekohesisht mos te lejojme qe tarifat tona te behen pengese. Nderkohe qe shumekush ka humbur punen apo i eshte ulur paga apo ka mbyllur biznesin edhe ne menduam te ulim kostot tona ne menyre qe te lehtesojme shitjen e pronave.

Përfito nga oferta jone e limituar dhe shite apartamentin sa me pare! Databaza jone eshte plot e perplote me bleres te interesuar dhe ti do cuditesh nga Ofertat e shpejta qe do te marresh per apartamentin tend. Kontakto sot me skuadren tone ne numrin e telefonit 0676048057 dhe mrekullia do te ndodhe.

*Kjo Oferte eshte e vlefshme vetem per Apartamente dhe Dyqane ne qytetin e Tiranes deri ne 31 Korrik 2020.

 

Kontakto Tani

Telefon : +355674032997
Mail: [email protected]
Adrese: Rruga Sami Frashëri, Qendra Metropol, kati II