Robot Kuzhine
Çdo kuzhinë duhet të ketë një robot kuzhine
Roboti i kuzhinës është një nga pajisjet bazë për çdo kuzhinë. Ka një performancë shumë të mirë, e përbërë nga materiale cilesorë dhe dizajn i këndshëm. Fuqia 1000W dhe 6 funksione të ndryshme shpejtësie dhe funksionin PULSE për shpejtësi maksimale, gjithashtu ka dhe kapakun mbrojtës që nuk lejon spërkatjen, keshtu kuzhina juaj do të jetë gjithëmonë e pastër. Kapaciteti i tastit është 4.5 Litra.
Kanë mbetur vetëm pak ditë:
Oferta është e vlefshme deri me 27 Prill.
Çmimi normal: 19,990 lekë
Oferta: 13,990 Lekë
Më shumë >>
Performance e shkëlqyer dhe kualitet maksimal
Shndërron përgatitjen në argëtim, e kështu ju do të keni më shumë kohë. Me një motorr të fuqishëm 1000W shndërron përbërësit në brumë të përsosur për bukë ose pica, pregatit kremin më të mirë të rrahur për tortë dhe shumë më tepër.
Më shumë >>

Robot Kuzhine
Praktike dhe komode
Roboti i kuzhinës Delimano funksionon thjeshtë me një buton i cili ka 6 opsione shpejtësie + butonin PULSE për shpejtësi maksimale. Mos hezitoni dhe nxitoni per te përfituar nga oferta.
Çmimi normal: 19,990 lekë
Oferta: 13,990 Lekë
Porosit tani >>

Robot Kuzhine