image

Zgjedhja ideale
për mbrëmjen e Shën Valentinit

Performacë Live nga Erik Lloshi
dhe shumë surpriza të tjera.

14 Shkurt 2020
ora:
20:00

Rezervoni vendet e fundit:

Tel: 067 20 58 112

On Top Lounge
Rr. Andon Zako Çajupi, Bllok, Tiranë