Ti ke vendosur te shesesh apartamentin tend ne Tirane. Shume mire. Si do veprosh qe ketu?
Fillimisht do tju thuash komshinjve dhe kusherinjve. Ata jane te zene me punet e tyre por ti provoje nje here.

Me pas do provosh ta hedhesh ne nje portal nga do te vijne 100 telefonata agjentesh dhe asnje telefonate klientesh.
Te gjithe do te premtojne shitjen e shpejte por asnjeri nuk sjell rezultate. Ti do kliente, jo telefonata.

Dhe kete ofrojme ne; kliente bleres per apartamentin tend; kliente te zgjedhur qe paguajne mire dhe vendosin shpejt.
Nese eshte kjo ajo qe qe do, kontakto tani me Real Deal ne numrin 0676048057 ose vendos te dhenat ne linkun e meposhtem!

https://realdeal.al/kontakto

Nuk ke pse vuan me lloj lloj njerezish e situata te paqarta; shitja e shtepise duhet te jete nje eksperience pozitive.
Per gjithçka do kujdesemi ne dhe ti mund te rrish i qete ne besimin qe profesionistet e vertete po kujdesen per pronen tende.

Kontakto tani ne numrin e telefonit 0676048057 ose vendos te dhenat ne linkun: https://realdeal.al/kontakto