image

Thuaje me lule!

Kompozime dhe lule për çdo rast të familjes apo kompanisë suaj.
Ofertat janë të hapura, na kontaktoni!

* për porosi mbi 3500 lekë, transport falas brenda unazës së Tiranës
* për kompozime me lule të veçanta porosia 3 ditë përpara

 

image
image
image

 

image
image
image

 

image
image
image

 

Our Way Flowers

Rruga Islam Alla, Tiranë
Tel: +355698090100

Porosit tani: +355696000060