Ngrohes Qeramik
Ngrohës Qeramik
Ngrohës qeramik Rovus ngroh fuqishëm çdo ambient në çdo moment. Me sistem të fuqishëm ngrohës prej 1000W deri në 1800W fuqi dhe termostat të rregullueshëm, ju mund të zgjidhni nxehtësinë nga 10 deri në 35 °C.
Funksione të sigurisë si mbrojtja nga mbi-nxehtësia dhe mbrojtja nga përmbysja do të ju lejojnë që të përdorni ngrohësin tuaj me shumë lehtësi edhe nëse keni fëmijë në shtëpi.
Çmimi normal: 4,990 lekë
Oferta: 3,490 Lekë
Më shumë >>
Ngrohtësi dhe rehati e personalizuar, në çdo moment
Ju mund të përmbushni nevojat tuaja për ngrohje në çdo moment, thjeshtë duke përdorur ekranin dixhital me prekje me shumëllojshmëri mënyrash dhe cilësish:
Dy sisteme të ngrohjes (nxehtësi & ajër i ngrohtë)
Me ventilim
E programuar dhe me fikje automatike
Më shumë >>

Ngrohes qeramik
Përdoreni pa u shqetësuar edhe nëse keni fëmijë
Ngrohësi
prej qeramike Rovus është perfekt për përdorim familjar. Për shkak të funksioneve të tij të sigurisë ju mund të qëndroni plotësisht të qetë.

Mos u shqetësoni nëse harroni ta fikni kur largoheni nga shtëpia juaj sepse mbrojtja nga mbinxehja automatikisht do ta fik për të parandaluar mbinxehjen.

Porosit tani >>

Ngrohes qeramik