image

Truall + Ndertese, Elbasan
Sip. truallit: 300 m2
Sip. banesës: 160.9 m2
33,000,000 LEK

Vile 3 kateshe per shitje ne Elbasan. Kati perdhe perbehet nga hyrja, garazhi me tualet dhe ambjente ndihmese. Ne katin e pare dhe te dyte ndodhen nga 2 dhoma, nje kuzhine, nje ambjent ndenje dhe 2 tualete ne seicilin kat.Trualli ka nje siperfaqe prej 300 m2 dhe cdo kat 160 m2 seicili.

Më shumë info

image

Pikë karburanti

Librazhd

600 m2

14.600.000 LEK

Më shumë

image

Njesi Tregtare

Kavajë

1082.2 m2

59.500.000 LEK

Më shumë

image

Truall + Ndërtesë

Gjirokastër

5000 m2

46.800.000 LEK

Më shumë

 

image

Truall + Ndertese

Marikaj, Durrës

4560 m2

38.600.000 LEK

Më shumë

image

Godinë industriale

Ndroq, Tiranë

6558 m2

34.780.000 LEK

Më shumë

image

Arë

Kashar

1600 m2

8.000.000 LEK

Më shumë

 

image

Arë + Truall

Romanat, Durrës

3600 m2

5.400.000 LEK

Më shumë

image

Arë

Sektori Rinia, Durrës

6007 m2

3.600.000 LEK

Më shumë

image

Arë

Sektori Rinia, Durrës

22546 m2

140.000.000 LEK

Më shumë

Për më shumë informacione mund të na kontaktoni:
E: [email protected]
T: +355698040444
W: raiffeisen.al/alb/prona

Ju mirëpresim,
Raiffeisen Bank Shqipëri