image

Ofertë për Blerje/Qiradhënie për Prona Ekskluzive

PRONA NË SHITJE/DHËNIE ME QIRA

image

Shitet – Apartament 3+1, 163 m², përballë stadiumit “Niko Dovana” në Durrës.

image

Shitet – Trualli me sipërfaqe 4950 m² dhe ndërtesë 776 m² në Skrofotinë, Vlorë.

image

Shitet – Apartament 3+1, 147.5 m², ndodhur pranë zonës së ish NISH Tullës në Durrës.

image

Shitet – Apartament 2+1 në katin e fundit të një pallati 7 katësh me sipërfaqe 97.4 m² pranë Bllokut të Sportit dhe parkut të qytetit në Korçë.

image

Shitet – Ndërtesë 4 kate me sipërfaqe toke 7285 m², e pështatshme për ekspozitë, ndodhur në zonën industriale midis Tiranës dhe Durrësit me një distancë rreth 4 km nga qendra e Xhafzotajt.

image

Shitet – Vilë 2 kate me sipërfaqe toke 2,400 m² ndodhur në Bishanakë, Fier

image

Shitet – Pikë karburanti, restorant, bar-kafe dhe shërbime me sipërfaqe toke 12,147 m² dhe ndërtesë 625 m² në Zhejë, Laç me akses direkt në autostradën Tiranë-Lezhë

image

Shitet – Ndërtesë 4 kate dhe bodrum me sipërfaqe 1,750 m² dhe sipërfaqe ndërtimi 245 m² për kat pranë digës së Liqenit të Farkës.

KATALOGU I PRONAVE

Kërkoni pronën ideale për të investuar me çmime okazion? Nuk jeni ende gati dhe kërkoni pronë me qira? Shfletoni katalogun e pronave dhe mund të gjeni prona me hapësira të përshtatshme për të rritur familjen tuaj shumë pranë zonave urbane apo toka në të cilat mund të ndërtoni shtëpinë/biznesin të cilën e keni mbajtur në sirtar deri dje.
Për më shumë informacion drejtohuni www.abi.al/prona

 

Tel: 0694079635 Tel: 0689088480