Tel:
0674411111

 

video

Siguria juaj është detyrimi ynë !

Shoqëria e ruajtjes dhe sigurisë fizike “Klaron Security” është krijuar në vitin 2007 dhe tashmë me një experiencë shumë vjecare, duke ofruar shërbimin më cilësorë dhe më konkurues në tregun e shoqërive të ruajtjes dhe sigurisë fizike.

Të gjithë punonjësit e kompanisë janë të çertifikuar nga Akademia e Sigurisë së Policisë së shtetit dhe janë trajnuar nga specialistët më të mirë të fushës së sigurisë.

Ne bëjmë gjithçka për të garantuar jetën dhe biznesin tuaj.

Disponibileti teknik është i çertifikuar nga UNI-ENI – ISO 9001:2008.

 

image

 

Ofertë

Sisteme alarmi
4 kamera + DVR + Hard Disk

Vetëm 5.000 LEK/muaj

Montimi dhe mirëmbajtja janë FALAS nga kompania.