SHITET TRUALL + OBJEKT
Shitet Truall + Objetk
Sipërfaqja 615 m2 – Çmimi 150.000 €
Kodra e Priftit:

Pranë xhamllikut, Vetëm 7 min nga qëndra e qytetit.
Zonë shumë e qetë dhe dalje në
unazë (Brryli) dhe porcelan.
Truall ideal për vilë të madhe.

Ujë dhe drita: 24 orë

Turall 615 metra katror
Objekt i legalizuar Objekt i Legalizuar:

Trualli disponon dokumenta të rregullta pronësie.

Rr. Vangjush Miho, Tiranë

Kontakt

Email: [email protected]
Telefon: 0689046190