Shikojeni online
phone+355 44 508 888

 

Ftesë

Panairi më i madh i produkteve dhe i shërbimeve
për Hotele, Restorante dhe Cafe!

7-8-9 Mars

image
image

Ju mirëpresim në HORECA më 7 – 9 Mars 2019

Tetra Solutions do të presë vizitorë në pallatin e Kongreseve për të diskutuar zgjidhjet për nevojat e biznesit në panairin Horeca në datat 07-09 Mars 2019!

Vizitori do të ketë mundësi të prezantohet me zgjidhjet tona për softuerë në fushën e hotelerisë, restoranteve si dhe të kateringut.

Nëse Jeni,

  • Një Hotel i ri apo ekistues?
  • Një Restorant apo një zinxhir restorantesh, me plane apo me aktivitet në fushën e kateringut?
  • Një qendër multifunksionale SPA, Pishinë, Palestër apo Sportive?

në stendën tonë do të keni mundësi të njiheni me zgjidhje bashkëkohore të përdorura nga homologët Tuaj në botë dhe në Shqipëri dhe që mundësojnë mirëadministrimin e aktivitetit në çdo detaj, rritjen e kënaqësisë së klientëve duke ndikuar direkt në rritjen e biznesit.

 

image

Galaxy Hotel është një platformë online, moderne dhe e sigurtë për aktivitetin e hotelerisë të çdo niveli. Ky sistem përdoret sot, si në hotele me 5 yje ashtu edhe ato me pak lluksoze me 3 apo 4 yje. Ai punon i lidhur në kohë reale me portalet më të mëdha botërore të rezervimit si booking.com, tripadvisor, trivago etj.

Më shumë info

 

image

Aplikacioni i specializuar Galaxy Bar / Restorant funksionon si një zgjidhje e integruar me hotelerinë ashtu edhe si një sistem i veçantë për të përmbushur nevojat tuaja në manaxhimin e restorantit, porosoive online/taxi si dhe të shërbimit të kateringut.

Më shumë info

 

image

Administrimi i SPA, Pishinave dhe qendrave sportive nuk është i thjeshtë. Në zgjidhjen tonë do të gjeni eksperiencen e mbi 2,000 homologëve perëndimorë përdorues të kësaj platforme kompjuterike. Sistemi Gymgest, është i lidhur me pajisje kontrolli të hyrjeve rrit kontrollin në çdo hyrje dalje në qëndrën Tuaj.

Më shumë info

 

image

SKIDATA, kompania austriake leader i padiskutueshëm boteror në sisteme të parkimit vjen në Shqipëri.

Skidata është zgjidhja standarde nga thuaj të gjithë hotelet më prestigjoze në botë me 3, 4 dhe 6 yje.

Më shumë info