image

Grand Blue Fafa Resort

Me vendodhje në pjesën më të bukur të Golemit, Durrës ju mirëpret për çdo aktivitet të Kompanisë tuaj në një ambjent bashkëkohor dhe relaksues.

Për më shumë informacion, lutemi kontaktoni:

Tel: 0697008255, 0697086352

image
image
image