Dormeo – Ju paguajmë për të fjetur gjumë

//Dormeo – Ju paguajmë për të fjetur gjumë
Apliko tani për Punën e Ëndrrave
Bëhu Gjumashi Dormeo dhe
fito 10.000 Lekë për 5 orë Gjumë
Ju paguajmë për të fjetur gjumë.
Apliko SOT dhe ruaj datën 15 Mars. Kjo datë shënon edhe ditën botërore të gjumit! Eja shijo punën e ëndrrave duke fjetur për 5 orë në 1 nga dyqanet Dormeo dhe Top Shop. Aplikimi është i hapur deri me datën 10 Mars!
Regjistrohu për të fituar 10,000 lekë vetëm për 5 orë gjumë
Kliko dhe Regjistrohu >>
By |2019-03-06T21:59:03+02:00March 6th, 2019|
TANI Marketing edhe në INSTAGRAM
Kemi shumë OPSIONE!
Kemi PROFILE të specializuara sipas natyrës së biznesit.
Kemi AUDIENCE të madhe dhe AUTENTIKE
Na kontaktoni për më shumë detaje.
close-image