RRUGA DREJT SUKSESIT; 20-21-22 NËNTOR 2020
EVENT-TRAJNIM VIRTUAL!
LIVE STREAMING

image

Përshëndetje!

Për të sfiduar të pamundurën, për t’u bërë më të mirë, për të arritur më shumë, investimi tek rritja e vetes është zgjedhja e duhur.

Ndaj edhe event-trajnimin “Rruga Drejt Suksesit”, përtej sfidave aktuale si kurrë më parë, vijon pa u ndalur.

Për më shumë informacion,

Klikoni këtu

 

image

Suksesi nuk pret

Këtë vit “Rruga Drejt Suksesit” vjen me një risi unike. Ne sjellim eventin tek ju, kudo ku ndodheni, në komoditetin e ambientit tuaj, pranë familjes dhe miqve më të dashur.

Për herë të parë në lidhje të drejtpërdrejtë online, një përvojë virtuale, plot energji, vlerë, ndërveprim dhe njohuri për sukses.

Për më shumë informacion,

Klikoni këtu

 

image

Në “Rruga Drejt Suksesit” do të zbuloni çfarë i kontrollon mendimet, ndjenjat, emocionet tuaja.

Pavarësisht se çfarë kemi arritur në jetën tonë, ekziston gjithmonë një nivel më i lartë energjie, intensiteti emocional, arritje materiale apo përmbushje shpirtërore. Si mund t’i përfitojmë këto? Event-trajnimi “Rruga Drejt Suksesit”, është vendimi i duhur.

Për më shumë informacion,

Klikoni këtu

 

image

Gjithçka nis brenda jush!

Tani kemi nevojë me teper se kurrë, të përqafojmë njëri-tjetrin me zemër e të mbushemi me energji që zgjat. Kemi nevojë të investojmë tek vetja, për ta çuar jetën tonë në një nivel edhe më të lartë.

Për më shumë informacion,

Klikoni këtu

Organizuar nga “On Time Concept”