kartolina-image

Të dashur miq dhe bashkëpunëtorë,

Në këtë prag festash, dëshirojmë t’ju falenderojmë për bashkëpunimin dhe t’ju urojmë një 2019 të suksesshme!

Gezuar nga Prosound team!

Prosound shpk
Audiovisual Solutions
Kontakte
Email: [email protected]
Tel: +355 69 700 8692
Na ndiqni