image

World Vision Albania është një organizatë humanitare, zhvillimi dhe avokatie e cila ndihmon në mbrojtjen, edukimin, fuqizimin dhe gjithëpërfshirjen e 33 mijë fëmijëve dhe të rinjve më nevojtarë në Shqipëri.

Falë ndihmës së shumë qytetarëve shqiptarë, që ju bashkuan programit social Tungjatjeta, këtë vit mundëm të ndryshojmë jetën e 35 fëmijëve me aftësi të kufizuara, në fshatra të thellë të Librazhdit.

Ndiqni historitë frymëzuese të tre prej tyre:

video 1:28s

Arta pas nje viti

video 1:26s

Sema pas nje viti

video 1:54s

Oligerti pas nje viti

Programi social Tungjatjeta, ofron shërbime të specializuara për fëmijët me aftësi të kufizuara, në banesat e tyre.

Si funksionon ai:

video 3:54s

Ti mund të ndikosh që jeta e shumë fëmijëve të tjerë me aftësi të kufizuara të përmirësohet!

Ardiani
Sara
Irena
Alesia
Soni
Bruna

Shumë personazhe të mirënjohur shqiptarë, i janë bashkuar kauzës së programit Tungjatjeta.

Ndiqni mesazhin e tyre:

video 2:81s
video 4:44s

1 në 10 fëmijë në Shqipëri,
vuan nga të paktën një aftësi e kufizuar, e thelluar.

Ti mund të ndryshosh një jetë!

DHURO !

Një urim i përzemërt nga skuadra e World Vision Albania:

video 2:42s
image