Rezidenca “AnA”
Tek Qyteti Studenti, Tiranë

Apartament 1+1

34.000 €

Rezidenca AnA është një mundësi unike që të keni një apartament të ndertuar nga nderthurja e eksperiencave profesionale, pozicioni interesant në qytet që ofron pamje fantastike, terreni sfidues me pjerrësi që sjell dritë, ajër, shikueshmëri, jetë. Standarti i Kontakt tanimë është mirëpritur dhe zgjidhur me mjaft elegancë nga arkitektët.

Më shumë info ….

image