Mirësevini tek
Hotel Opera

Hotel Opera Tirana, i vendosur në qënder të qytetit ofron komoditetin dhe kualitetin më të mirë në shërbim. Vendodhja e përsosur e hotelit bën që të jetë i lidhur me të gjitha pikat më tërheqëse historike dhe kulturore që ndodhen në Tiranë.

Hoteli ofron 52 dhoma dhe suita të dekoruara me shumë shije ku sejcila prej dhomave ofron një rehati që të fton të rikthehesh përsëri.

Dhomat janë të gjitha të këndshme, klasike dhe të kuruara me detajet e fundit të teknologjisë.

Padyshim që është vendi ideal për njerëzit e biznesit si dhe për turistët. Shërbimi, pastërtia, qetësia dhe komoditeti juaj, janë pikësynimi ynë.

Dhomë Teke
Image
Dhomë Dyshe
Image
Dhomë Dopio
Image
Suitë Junior
Image

Image
Na telefononi
+355(0)44500383
Rruga Urani Pano,Tiranë
[email protected]
www.hotelopera.al
Rreth nesh

Hotel Opera Tirana është një hotel i ri i vendosur në qënder të qytetit të Tiranës që ofron komoditetin dhe kualitetin më të mirë në akomodim dhe shërbim.