phone044805222

 

image

Italia, bukuria e Apenineve

Nisja 27 Nentor, Kthimi 2 Dhjetor
199 Euro
Grup i konfirmuar !

  • Udhetim me traget akomodim me kabine Durres-Bari dhe autobus
  • 4 Nete akomodim hotel me mengjese
  • Vizitohen: Pisa, Firence, Verona, Split
  • Tur leader gjate gjithe udhetimit
  • Autobus luksoz me servis
  • Asistencen e agjencise
  • Siguracion shendeti ne udhetim

 

image

Krishtlindje në Vienë

22 – 27 Nëntor
259 Euro

image

Viti i Ri në Pragë

29 Dhjetor – 4 Janar
329 Euro

 

image

Viti i Ri në Bansko (Hotel luksoz)

30 Dhjetor – 2 Janar
290 Euro

image

Viti i Ri në Valbonë

31 Dhjetor – 2 Janar
119 Euro