image

Stamboll dhe Selanik

Vizitoni Stambollin dhe Selanikun me agjensinë lider për këto destinacione qysh nga viti 1992.
Tur i konfirmuar. Vendet e fundit!
Nisja: 29 Tetor, Kthimi: 2 Nëntor
Çmimi: 155 Euro

 

image

Ne ju ofrojmë maksimumin

Udhëtim me autobus luksoz dhe servis
Hotele 3 dhe 4 yje
Tur panormaik në Selanik
Tur me guidë në Stamboll: Sarajet e sulltanëve, Xhamia Blu, Cemberlitash, hamami më i vjetër në botë, Urat e varura të Bosforit, Camllixha, udhëtim me tren poshtë detit Marmara, etj.
Shoqërues grupi me përvoje 23 vjeçare në turet e Stambollit
Pazar i organizuar me asistencën e agjencisë