YOUR JOB, OUR WORK
YOUR TRAININGS, OUR JOB
Të dashur partnerë,
Në biznesin dhe planet tuaja, ju vazhdimisht mendoni për stafin, për punonjësit e kualifikuar dhe profesionistë, si t’i motivoni dhe si të përmirësoni performancën e tyre. Ju mendoni si të gjeni, rrisni dhe mbani punonjësit e talentuar si mënyra e vetme për të siguruar suksesin e tanishëm dhe të ardhshëm të biznesit tuaj.
Që nga Viti 2009 ne jemi duke punuar në mënyrë aktive që t’ju mbështesim të përballeni me këto sfida.
Ne ofrojmë në Shqipëri dhe Kosovë: TRAJNIME, PUNËSIME & LEASING STAFI.
Për më shumë ju ftojmë të na vizitoni në faqen tonë www.eppc.al. Prej Vitit 2013, ne jemi partner ekskluziv i Gi Group, me qendër në Milano, Itali. Gi Group është një nga kompanitë kryesore globale në industrinë e punës.
Sot 100% e klientëve tanë janë klientë të përsëritur, një tregues që na bën krenar, por edhe më shumë të përqendruar tek përsosmëria, që t’i bëjmë klientët tanë edhe më të suksesshëm.
Duke ju falenderuar për kohën që shpenzuat për ne,
ju ftojmë të na kontaktoni në çdo kohë.

Ekipi EPPC
Adresa:
Zona e Liqenit Articial, Pallati “Syri i Liqenit”, Rruga “Shyqyri Brari”, Kati 2, Apt 19, Tiranë, Shqipëri.
Tel: +355 (4) 246 55 58 | Cel: +355 (0) 67 20 23 531 & +355 (0) 67 20 23 530 | E-mail: [email protected]
Le të bëhemi shokë! www.eppc.al