img


check Keni menduar për një mundësi investimi, por nuk keni të ardhurat e mjaftueshme?
check A do të dëshironit të siguronit të ardhmen e fëmijëve tuaj në universitetet më prestigjoze?
check Po për pushime, rinovim ambjentesh, blerje makine nuk keni menduar?
Mos u shqetësoni!
Për çdo zgjedhje ka një zgjidhje…
M.C.A – Ju financon sipas kërkesës

Tek Micro Credit Albania ju do të gjeni zgjidhje të shpejtë dhe efikase për nevojat tuaja!
Me kredinë konsumatore ose për biznes ju do të keni financimin që ju duhet me kushtet më fleksibel dhe me më pak dokumentacion të kërkuar!
Ne financojmë sipas nevojave dhe kërkesave të klientëve.
Të pranishëm edhe në: Durrës, Lezhë, Lushnjë, Elbasan.

Kredia Ekspres
img

Duke u pajisur me këtë kredi ju përfitoni:

Shumë financimi deri në
600,000 LekëAfat shlyerje deri në
36 muaj

Financim të menjëhershëm dhe lehtësi në përdorim të huasë
(brenda 24 oreve)Këste mujore të pandryshueshme
për të gjithe
kohëzgjatjen e kredisë

Kjo kredi ofrohet vetëm në monedhën LEK dhe nuk kërkon kolateral