phone
069 3636877

 

image

Turet e Vjeshtës

Me rastin e sezonit te Vjeshtes, Albanian Tours ju ofron një seri turesh nëpër destinacionet më të bukura dhe më të kërkuara në Evropë.

 

image

Beograd

3-ditë Nisja më 17 Tetor
165 €

Ne çmim perfshihen:
– Transport komod max 16 pers
– Mengjesi dhe darka
– Siguracioni shendetesore
– Shoqerimi ne shqip gjate gjithe kohes

button

 

image

Selanik dhe Stamboll

4-ditë Nisja 16 Tetor
179 €

Ne çmim perfshihen:
– Akomodimi***
– Mengjesi
– Darka ne Selanik me buzuqi
– Transporti komod max 16 persona
– Siguracioni shendetesore
– Shoqerimi ne shqip

 

button

 

image

Kaniaonet e Osumit

2-ditë Nisja çdo fundjavë
35 €

Ne çmim perfshihen:
– Akomodimi
– Mengjesi + Darkë
– Transporti
– Guida