phone
0682029807

 

image

Përshëndetje.

Oferte e limituar per nje jave!

Apartament 1+1

Sipërfaqja 62 m2
Çmimi 44.000 Euro

button

 

image

Me një projekt unik në garazhe dhe me përvojë në projektimin dhe menaxhimin e tyre, Kontakt sjell cilësinë e ambienteve ndihmëse për banim.

Orientimi i drejtë nëpërmjet sinjalistikës, ndriçimi natyral i gjithë hapësirës, cilësia e realizimit dhe siguria që mundësohet, janë bindja për investimin tuaj.
 

 

Perseus Magnet

A.Rruga Frosina Plaku, Nr, 40, Tiranë C 0682029807 T 042225338
E [email protected] W www.kontakt.al